Augusztus 23-ig gazdag programkínálattal várja a családokat a Dunakeszi szabadstrandján felállított FISSZ FESZT. Szinte minden nap nézhet hallgathat valamilyen előadást fiatal művészektől.

A FISSZ FESZT létrejötte régi barátságon alapul: Gaál Attila Csaba színművész, rendező, és Bondár Viktor, a Dunakeszin nagy népszerűségnek örvendő Mi a Kavics Strand Bisztró séfje és egyik tulajdonosa évek óta tervezték, hogy a vidéki kulturális és művészeti élet fellendítésének érdekében, valamint lokálpatrióta szellemiségükből fakadóan, a tehetséges színházi alkotó ötlete alapján létrehoznak egy kifejezetten fiatal művészeket és alkotókat bemutató fesztivált, nem csupán a fiatal közönség számára. A nagyközönség idén nyáron először birtokba vehette a város szabadstrandján felépített színpad előtti területet, hogy önfeledten szórakozzon a koncerteken, vagy éppen elmélyedjen az előadások során a színpadon megfogalmazott gondolatokban.

Augusztus 18-án kedden, 18:00 órától hamisítatlan blues estre készül az Ütött-kopott angyal, vezetőjük, Tóth János Rudolf gitáros nevét sokan ismerik, például a Bergendyből, a Hobo Blues Bandből, a Magyar Atomból, esetleg a Macskafogóból.

Augusztus 19-én szerdán, szintén 18:00 órától pedig fergeteges koncertre hívja a fesztiválozókat a Tonite Zenekar, akiknek műsora mai elektronikus és a legfrissebb slágerlista vezető dalainak feldolgozásaiból áll, melyeket sajátos pop-blues-jazz-funky stílusban adnak elő.

Augusztus 20-án csütörtökön 19:00 órától igazi ünnepi hangulatban lehet részük mindazoknak, akik csatlakoznak Gaál Attila Csaba színművész, rendező önálló estjéhez, aki a hazai és a világirodalom legszebb verseiből válogatott. A közkedvelt, fiatal, tehetséges színészhez Gyarmati Éva csatlakozik, aki mások mellett magyar nótákat énekel az este során.

A nézők augusztus 21-én pénteken, 19:00 órától hirtelen Pest elkoptatott utcakövein érezhetik magukat, hiszen Gerlits Réka, Molnár Gusztáv és Pagonyi András színművészek Kosztolányi Dezső tárcanovellái alapján rendhagyó zenés és irodalmi időutazásra invitálnak a pezsgő századeleji fővárosi életbe, amelynek központjai a zsúfolt kávéházak voltak.

Augusztus 23-án, vasárnap a fesztivált 16:00 órától stand-up comedy verseny, 18:00 órától musical és operett koncert, valamint a közkedvelt Hacsek és Sajó kabaré, vagyis Bródy Norbert és Várfi Sándor előadása zárja.