Hétfőn megkezdődik a szakrendelő középső szárnyának felújítása, emiatt a főbejáratot lezárják és a rendelőintézetet a hátsó bejáraton át tudják megközelíteni. A betegirányítás, a büfé és a gyógyászati segédeszköz bolt szintén a hátsó bejáraton át közelíthető meg.
Számos változás lesz még a felújítás miatt a szakrendelőben. Az épület 1. emeletén és a tetőterében működő szakrendelések szintén a hátsó bejáraton át közelíthetőek meg.
Az 1. emeletre a lifttel történő feljutást a munkálatok miatt átmenetileg nem tudják biztosítani.
De a földszinti rész folyosójának végén található lifttel a tetőtérbe lehet feljutni, az építkezés miatt átmenetileg az első és második emeleten még nem áll meg.
Földszint
A földszinti részen levő szakrendelések (nőgyógyászat, reumatológia, Dr. Galántai Gyöngyi csütörtöki neurológiai szakrendelése és az infúziós szoba) a betegirányításon történő bejelentkezést követően az épület főbejáratától balra található régi “mentőbejáraton” át közelíthetők meg.
A középső részből átköltöztetett szakrendelések a következők:
  • Az infúziós szoba a földszint 010. számú szobájába költözött, a telefonos elérhetőség biztosítása folyamatban van.
  • A reumatológiai szakrendelés és Dr. Galántai Gyöngyi csütörtöki neurológiai szakrendelése a földszint 008. és 009. számú helyiségébe költözött, a telefonos elérhetőség biztosítása folyamatban van.
  • A nőgyógyászati szakrendelés a földszint 006. számú szobájába költözött, a telefonos elérhetőség biztosítása folyamatban.
  • Dr. Tóth Katalin háziorvosi rendelése a földszint 007.számú szobájába, a laboratórium a földszint 001. számú szobájába költözött.
  • A tüdőszűrés, annak a kartonozója visszaköltözött a földszintre az eredeti helyére, a telefonos elérhetőség változatlan.
Korlátozás lesz még október 16-án (pénteken) is. Akkor a Szakorvosi Rendelőintézet technikai okok miatt 7 és 12 óra között tart nyitva!
További részleteket a szakrendelő október 12. és 16. közötti nyitvatártásáról és a rendelési időpontokról ide kattintva talál.