„Végre ismét van Dunakeszi Feszt!” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg hivatalosan a X.  Dunakeszi Fesztet a Katonadombon Tuzson Bence, a térség országgyűlési képviselője este 9 órakor a nagyszínpadon, a Wellhello koncertje előtt.  A fesztiválközönség Dunakeszi odateszi! szlogent skandálva várta az est fő fellépőjét, Fluor Tomit és Diaz csapatát, a Wellhellot, akiknek a koncertjére megtelt a nagy színpad előtti tér.

Bár a vírus 4. hulláma hamarosan elérhet minket, de mivel Magyarország rendkívül jól védekezett korábban, ezért nagyobb biztonságban érezhetjük – mondta Tuzson Bence államtitkár a Postnak közvetlenül a Feszt megnyitója után. Ajánlotta, hogy mindenki adassa be magának a 3. oltást is, hogy még eredményesebben tudjunk védekezni a pandémia idején.

A jelenlegi helyzetet biztonságosnak tartja olyannyira, hogy vasárnap gyermekeivel látogat majd el a rendezvényre.

A politikusnál rákérdeztünk az ígért és a tervezés szintjén elkezdődött dunakeszi duplagimnáziumra.

Erről azt mondta: Dunakeszi az ország egyik legélhetőbb városa, ahol hamarosan épül egy új gimnázium is, amely oktatási szempontból remélhetőleg legalább olyan színvonalas lesz, mint a város rangos gimnáziuma, a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium, amely az ország élvonalába tartozik.

Előző cikkDögös fotóval hívja a dunakeszieket a Fesztre a szombati sztárfellépő
Következő cikkMeglátogattuk a kis színpadot a Feszten