Ittasan próbálta családjára rátörni az ajtót, majd édesanyját életveszélyesen megfenyegette, végül a kiérkező rendőrökkel is ordibált 3 nappal ezelőtt egy férfi. A dunakeszi rendőrök indítottak ellene eljárást.

Miután 2021. október 7-én kiszabadult a börtönből, a gyanúsított több mint egy hónapig lakott az édesanyjával és a testvérével. Múlt szombaton részegen ért haza, a bejárati ajtóban agresszívan és kiabálva követelte, hogy engedjék be a házba. A bentiek ezt nem tették meg, mire életveszélyesen megfenyegette őket, de addigra már a dunakeszi rendőrök is megérkeztek.

A bírósági beszámoló szerint a rendőröknek is azt ordibálta, hogy végezni fog az édesanyjával, majd hozzátette, hogy ugyanezt velük, azaz a rendőrökkel is meg tudná tenni.

Mivel a lakásban lévők féltek a részeg férfitől, aki korában lőfegyverekkel és robbanóanyagokkal követett el bűncselekményeket, illetve szolgált a francia idegenlégióban is, arról már nem is beszélve, hogy az intézkedés alatt is folyamatosan fenyegetőzött, a bíróság 30 napra elrendelte a letartóztatását.

Előző cikkDunakeszin járt a pénzügyminiszter megnézni, hogy mire adtak egymilliárd forintot
Következő cikk7200 karácsonyi csomag a dunakeszi nyugdíjasoknak