Újra adományokat gyűjt a dunakeszi Auchan. A tavaly karácsonyi jótékonysági akció sikere után ezúttal augusztus 19. és 28. között várják azokat, akik segíteni szeretnék a környéken élő, nélkülözni kényszerülő gyerekek szeptemberi iskolakezdését.

iroszer_forras_19.kerulet.ittlakunk.hu
Az Auchan Korzók és a magyarországi Auchan áruházak egy jótékonysági akció keretében támogatják a rászoruló iskoláskorú gyerekek őszi iskolakezdését. A kampány idején, augusztus 19. és 28. között a dunakeszi Auchanban is várják a régi, de még használható iskolaszereket: iskolatáskákat, tolltartókat, számológépeket, vonalzókat és mindent, amire szüksége lehet a gyerekeknek a különböző tanórákon. Továbbá nagy örömmel fogadják a kinőtt vagy megunt, de még jó állapotban lévő ruhákat, amelyekben a gyerekek iskolába járhatnak, vagy akár fel tudják venni azokat iskolai rendezvényeken is.

A felajánlásokat a rászorulókhoz a fóti Károlyi István Gyermekközpont segítségével juttatják el. A dunakeszi Auchan Korzó gyűjtőpontjain a nyitva tartási napokon 10 órától 18 óráig várják az adományokat, melyekért cserébe akár 50 százalékos vásárlási kedvezményre jogosító kuponokat ajánl fel az áruház, amelyeket az Auchan Korzó legtöbb üzletében és az Auchan áruházakban lehet felhasználni szeptember végéig.

Auchan BacktoSchool