A Belügyminisztérium idén Radvánszki Editet tüntette ki az idősekért végzett áldozatos munkájáért. Editet jól ismerhetik városszerte, hiszen régóta dolgozik azért, hogy a szép korúak is fittek, egészségesek és boldogak legyenek.

Találkozhattunk vele a Mozdulj, Dunakeszi! színpadán, ahogy a szenior örömtánc módszerével igyekszik fitten tartani az idősebb korosztályt, vagy a helyi nyugdíjas klub rendezvényein is.

Az időskori aktivitás megőrzése érdekében végzett tevékenysége elismeréséül a szociális munka napja alkalmából vehette át a díjat.

Az elismerés átvétele után így nyilatkozott:

“Soha nem számítottam ekkora elismerésre, még ha titokban vágytam is rá. Közel 50 év gyümölcse érett be számomra. Nem mondom, hogy könnyű volt az út, de azt igen, hogy soha nem éreztem munkának és tehernek, hanem csodálatos feladatnak. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki ez idő alatt mellettem, körülöttem volt. Köszönet a felterjesztőnek, Dunakeszi önkormányzatának. A férjemnek és a családomnak hálás vagyok nagyon, mert rengeteg segítséget és bíztatást kaptam az évek során, és mindig büszkék voltak rám.”

Végezetül ennyit írt: “Mindnyájan reszkessetek, mert új erőre kaptam!”

Előző cikkDr. Domoszlai Erzsébet: Csodálatos volt hallgatni a gyerekeket, akik a zene nyelvén beszéltek
Következő cikkAdventi vásár a Casalgrande téren