Csak óvatosan, ha az utcán köszönti majd 2017-et. Legalábbis az időjárás-jelentés kemény fagyokat ígér december 31-re. Mínusz 10 fok is lehet az éjszaka.

szilveszter

A szilveszteri hétvégén néhol előfordulhat ónos szitálás, hószállingózás, de többnyire borús, száraz idő várható. Hajnalban mínusz 10 Celsius-foknál is hidegebb lehet, s többfelé napközben is maradnak a mínuszok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzésből. Pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 11 és mínusz 5 fok között alakul, a fagyzugos helyeken azonban mínusz 13 fok is lehet.

Szombaton, az év utolsó napján és vasárnap, újév napján is túlnyomóan borult lesz az ég, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, zúzmarára is számítani lehet. Csapadék nem lesz. Szombaton a leghidegebb órákban mínusz 9 és mínusz 4, vasárnap mínusz 7 és mínusz 2 fok között alakul a hőmérséklet. Szombaton napközben mínusz 4 és plusz 2 fok között, vasárnap mínusz 4 és plusz 1 fok között alakulnak a maximumok.

A főtéren hatalmas parti lesz azok számára, akik az utcán, közösen szeretnék búcsúztatni az óévet. Sztár lemezlovas, rock’n’roll banda, szexi énekesnő és klasszikus rockzenész is fellép december 31-én a főtéren az önkormányzat szilveszteri szabadtéri buliján. Részletes programért ide kattintson!

 

Előző cikkFélmilliárdból különleges sport érkezhet Dunakeszire
Következő cikkBeszakadhat a Duna jege