Nagy Rita lett az Év kisgyermeknevelője Dunakeszin. Ez az elismerést tavaly személyesen nem tudták átadni, idén azonban ő már átvehette. Amúgy 170 éve nyitotta meg Magyarországon kapuit az első bölcsőde.

Dunakeszin 2010 óta választják meg az Év kisgyermeknevelőjét a Dunakeszi bölcsődék vezetői és a DÓHSZK vezetője, Szabóné Ónodi Valéria.

Nagy Rita 2018-ban kezdett Dunakeszin dolgozni és jelenleg a Kincsem Bölcsőde vezetőhelyettese, csoportvezetője. Méltatásában azt írták róla, hogy nagyon vidám, kedves, nyitott személyiség, jó csapattag, ezt igazolja az is, hogy 2020-ban a Kincsem Bölcsődében a munkatársak az év dolgozójának választották.

Miközben Magyarországon 170 éve, Dunakeszin 70 éve vannak bölcsődei férőhelyek. Városunkban 4 bölcsőde fogadja a gyerekeket, és Dióssi Csaba polgármester arról is beszélt köszötőjében, hogy hamarosan újabb férőhelyekkel bővül.

A Napsugár Bölcsőde bővítése – 4 csoportszobával és 56 új férőhellyel – önkormányzati és állami támogatásból valósul meg a közeljövőben.

Sokra értékelem ezt a megbecsülést – említette Dióssi Csaba polgármester köszöntő beszédében, mert szerinte a legfontosabb, hogy a vezetők értékeljék a munkatársakat.

Előző cikkŐrzi helyét a Radnóti a gimnáziumok rangsorában
Következő cikkHárom turnusra jelentkezhet a városi gyermektáborba, itt egy fontos határidő