Baltával és vascsővel bántalmaztak négy embert Vácon két évvel ezelőtt. A támadók tízen voltak. A rendőrség csaknem két évig nyomozott. Emberölési kísérlet miatt tettek vádemelési javaslatot.
rendőr2

Revansot akart venni az a tíz férfi, aki 2014 november elsején rátámadt négy másikra. Autóval érkeztek Vác egyik utcájába, elálltak a kisebbik csoport útját. Némi ordibálás után vascsövekkel és baltával támadtak az áldozatokra. Az egyiket akkor vágtak fejbe egy baltával, amikor a vascsöves ütlegelés után még mindig nem esett össze.

Miután összeverték a négy férfit autóval elmenekültek. Mivel fegyver volt náluk ezért a rendőrök a TEK segítségévél fogták el őket 19 nappal később. A hatóság munkatársa tíz helyről gyűjtötték be a feltételezett támadókat.

A rendőrség hét embert emberölés kísérlet és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe, három társukat viszont szabadon hagytak, de eljárást indítottak velük szemben is.

A rendőrök napokban fejezték be a nyomozást és a keletkezett iratokat a hétvégén vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Előző cikkElindul Dunakeszi balatoni üdülőjének fejlesztése
Következő cikkRudolf remekül mutatkozott be a Kinizsiben