Pénteken kezdődik és szombat délután fejeződik be az Ibrányi Márta által már két évtizede szervezett monstre dunakeszi sportprogram. Ez lesz a 21., azaz nyerő számmal vágnak neki pénteken reggel a sportolásnak.

Mivel 2020-at írunk ezért 2020 percen keresztül sportolnak majd péntek reggeltől a Széchenyi István iskolában gyerekek, szülők, szimpatizánsok. Ibrányi Márta a Széchényi suli 2016-ban nyugdíjba vonult testnevelőtanára 2000 óta rendezi meg ezt a bő másfél napos programot. Azt vallja,ez részéről elvetemültség, de inkább csak nem tud meglenni nélküle. Ennek a programnak ugyanis nincs bevétele, egyszerűen szereti, ha az emberek mozognak, sportolnak. Legyen szó kisgyerekről vagy az immáron nagypapa kor felé ballagó egykori sporttársról.

Most is várják a résztvevőket. A diákokkal nincs semmi baj, de az éjszakai vagy a szombat délutáni programok sikere a lelkes szülőkön, ismerősökön, volt tanítványokon múlik.

A legnagyobb érdeklődéssel várt óra idén is a pénteken délután 6-tól kezdődő aerobik lehet, amelyet Bartinai Ági tart. Az éjszakai foci a fiúk terepe, ahogy a szombati 100 perces záró kosárlabda is, bár ide már bőven beszállnak Márta tanárnő diákolimpiai bajnokai is.

A helyszín a Széchenyi iskola. Jelentkezni, érdeklődni a 06-30-676 7489-es (foci) és a 06-30-676 7487-es (kosárlabda) számokon lehet. Az utóbbit személyes Ibrányi Márta veszi fel, a volt tanítványoknak ez külön csalogató.

 

 

Előző cikkKereshetik a KSH-tól, utazási szokásairól, életkörülményeiről is kérdezhetik
Következő cikkA legkomolyabb magyar zenészek a VOLTon