A Központi Statisztikai Hivatal Dunakeszin is adatfelmérést végez. A válaszadás önkéntes. A kérdezőbiztosok arcképes igazolvánnyal rendelkeznek.

Lakópark

Felmérést végez a városunkban a KSH. Négy témakörben kérdezik meg azokat, akik hajlandók válaszolni. Ezk az alábbiak:

  • Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei
  • A lakosság utazási szokásai
  • Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, naplóvezetés
  • Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások
kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein.

Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében. A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki.

Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik majd.

Ha ezzel kapcsolatban kérdése van, akkor munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen tud érdeklődni, itt adnak felvilágosítást.

Előző cikkJön az ár, lezárják a Duna-sort
Következő cikk2020 percig folyamatosan sportolnak a Széchenyiben