Dunakeszin fejeződik be a idei, a járvány miatt furára sikeredett utánpótlás korfball-bajnokság. Minden korosztályban lesz VSD-csapat. Az érdeklődők élőben nézhetik a mérkőzéseket.

Szamkó Lili

Különleges rapid tornával zárja le a korfball utánpótlás bajnoksgokat a szövetség. Tavasszal, bár több mérkőzés nem tudtak lejátszani, végül is hirdettek bajnokokokat. Azonban, hogy a gyerekek mégiscsak játszhassanak, rögtön meghirdették a 2020-as rapid korfball utánpótlás országos bajnokságot. Ennek első körén jutottak túl a dunakeszi csapatok. Egészen pontosaan az U11-ben, U13-ban és U15-ben első helyen, U17-ben második helyen jutottak tovább, ami automatikus helyet jelent az elődöntőben.

A döntőket október 3-án a Szent István Általános Iskolában tartják.

Miközben ez a rendezvény zártkörű lesz a szülők és az érdeklődők mégis láthatják az eseményt. Az önkormányzat odaadta a város LED-falát a szervezőknek, így a csarnokban történő meccseket kivetítik a parkolóba.

Ott a szervezők – ahogy Postnak Nagy Bandor elmondta – egy klassz, modern, vírusbiztos szurkolói zónát alakítanak ki. Ez azt jelenti, hogy a padokat 2 méterre rakják le egymástól, elvárják a maszkviselést és csak a családok ülhetnek közösen.

Előző cikkHervasztó vereség Dunavarsányban
Következő cikkJöttek a rendőrök és segítettek