Folytatódnak az online koncertek a városban. A nőnap alkalmából a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar – énekes szólisták közreműködésével, Farkas Pál vezényletével – koncertet vett fel, amelyet március 8-án, hétfőn 18 órakor Dióssi Csaba polgármester Facebook-oldalán tekinthet meg. Közben nőnapra virágba borul Dunakeszi, 2700 új virágpalántát telepítenek 4 helyszínen.

A dunakeszi zenekar remek műsorral készült. Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Johann Strauss, Kálmán Imre, Szirmai Albert, Robert Stolz operettslágerei mellett elhangzik MacDermot Hair című musicaljének I got life című részlete, valamint Sarantis Mantzourakis, a hazánkban élő görög származású buzukiművész és énekes zenekari kísérettel előadott három görög dala.

A közreműködő Dunakeszin élő kiváló énekművészek: Szabó-Szilágyi Éva, Altsach Gergely és Mészáros Árpád Zsolt.

A Dunakanyarrégió ott volt a felvételen. Idéznek a polgármestertől. Dióssi Csaba arról beszélt, hogy “engedjék meg nekünk, dunakeszi férfiaknak, hogy kihasználva az alkalmat, Önöket ünnepelhessük, és ezzel a koncerttel ismerjük el egész éves munkájukat, gondoskodásukat”. A városvezető a felvételt követően egy-egy szál virággal kedveskedett a zenekar hölgytagjainak.

Hétfőn kezdődött el annak a 2700 virágpalántának az elültetése, amelyekkel szintén a nőnapra készül a város.

Előző cikkMegmetszik az elvadult alagligeti erdősávot
Következő cikkEbben a dunakeszi üzletben már kedvezményt kap a Dunakeszi Kártyájával