A Magyar Közút Dunakeszi mérnökségének munkatársai vették észre, hogy egy fiatal nő az M0-s autóút egyik hídjának szalagkorlátján kívül áll és mintha le akarna ugrani a száguldó autók közé.

Ezt a közeli kamerák is megerősítették. A közutasok saját testi épségüket is kockáztatva próbálták megmenteni az asszonyt. Közben próbálták megállítani a felüljáró alatti keresztforgalmat, ezzel is mérsékelve a közvetlen életveszélyt.

Mindez az M0-ás autóút 63-as kilométerénél történt március 25-én – számolt be a HírTV honlapja. Ez Csömör közelében van.

A felvételen jól látható, hogy a mérnökség dolgozói átmásznak a szalagkorláton, hogy minél előbb megállíthassák a forgalmat, megelőzve ezzel az esetleges tragédiát. A rendőrség is percek alatt kiérkezett, illetve a fiatal nő sem volt egyedül, a hozzátartozói mögötte álltak és sikerült rábeszélniük, hogy szálljon vissza az autóba. Mindössze 4 perc telt el aközött, hogy a közutasok észlelték a veszélyt és végül visszamászott a fiatal nő a szalagkorláton belülre.

A Magyar Közút az eset kapcsán szeretné felhívni minden mentális és lelki nehézséggel küzdő ember és hozzátartozói figyelmét, hogy van más kiút is a nehéz helyzetekből. Hívható a +36-80-505-390-es telefonszám, valamint a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségéhez is bátran fordulhatnak segítségért az érintettek a 116-123-as számon, illetve a weboldalon keresztül is.

Fotónk a Magyar Közút videójából való.

Előző cikkA nagy esők előtt még gyújtogatott egyet Dunakeszin
Következő cikkMég építik, de már 2023-ban elindulhat a szakképzés a dunakeszi új gimnáziumokban