Igazi kultúrbisztróvá alakítja át zenei és műsor kínálatát a Mi a kavics a dunakeszi strandon. Az irodalmi estektől kezdve, a gyerekműsorokon át a Cseh Tamás délutánig szinte minden megtalálható a kínálatban.

Úgy tűnik, hogy a dunakesziek kérése meghallgattatott és színesíti műsorainak kínálatát a Mi a kavics a dunakeszi strandon. Színvonalasnak ígérkező programot állítottak össze. Cseh Tamás est, slam poetry verseny, blues és musical program is szerepel az ígért kínálatban.

Mint ismeretes a Post szavazást indított arról, hogy kell-e zene a dunai strandunkra. Elsöprő fölénnyel nyertek az igenek, mert jó bulinak tartja az emberek többsége a Mi a kavics szórakoztató tevékenységét. A képet csak annyival árnyalták a kommentelők, hogy a tuc-tuc zenére építő muzsikán hangoljanak a szervezők. Úgy tűnik, hogy július 30-tól szinte mindenkinek az igénye meghallgatásra talál. Színes kultúra költözik a dunakeszi strand sétányára.

Legközelebb, azaz ma (vasárnap) az elmaradt görög estet pótolják. A részletes programról a strand bisztró Facebook-oldaláról tájékozódhat.

A görög estről fotókat töltöttünk fel a Facebook-oldalunkra.

 

Előző cikkDunakeszin lemondták a mai szabadtéri programokat
Következő cikkA szabadban meséltek a gyerekeknek