Plusz 4 csoportszoba, újabb 56 bölcsődei férőhely várja a dunakeszi családokat a Napsugár Bölcsődében a bővítés után. Szeptembertől Dunakeszin összesen 322 kisgyermeknek tudnak helyet biztosítani.

Szabóné Ónodi Valéria, a DÓHSZK vezetője a Postnak elmondta, hogy a bővítés 4 új csoport működését teszi lehetővé, ezt a mostani jelentkezésnél már figyelembe is veszik.

Már az udvari játékokat telepítik a Napsugár Bölcsőde bővítésénél

“Az ütemterveknek megfelelően halad a beruházás. A Magyar Bölcsődék Egyesületének szakmai tanácsadói folyamatosan figyelemmel kísérik a beruházást, akik eddig is mindent rendben találtak. Az új kolléganők nyáron kezdik meg a közös felkészülést, hogy szeptemberben egy felkészült, összeszokott csapat kezdje meg a munkát.”

Mosdóhelyiség a Napsugár Bölcsőde új részében

A műszaki átadást követően folyamatosan érkezni fognak a bútorok, eszközök, játékok, fektetők, textíliák, könyvek.

“Ahogy az első ütemnél is, most is nagyon gazdag eszközparkkal fog rendelkezni ez a bölcsőde is. Nemcsak az alapjátékok, hanem változatos készségfejlesztő eszközök és játékok állnak majd rendelkezésre. Minden adott a magas színvonalú ellátáshoz: tornaszoba, fejlesztő szobák. A fejlesztőkészletet pedig még tovább bővítjük” – hangsúlyozta az intézményvezető.

Projektazonosító: VEKOP-6.1.1-21-2021-00003. Projekt címe: Dunakeszi Napsugár Bölcsőde bővítése.

Támogatási összeg: 879.543.360 forint, amelyet az önkormányzat 160.000.000 forinttal egészít ki. A fejlesztés az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében.

Előző cikkGálaműsort ad az idén 30 éves Rokka Néptáncegyüttes
Következő cikkFelújítják a Kagyló utcát