Még két és fél napja van arra, hogy ajándékot vegyen szeretett nőjének. A pánik indul gomb megnyomása előtt ezt még gyorsan fussa át, talán tudunk segíteni.

fogasok

“Nekem olyan könnyű bármit is venni karácsonyra” – ezt a mondatot már biztosan jó néhány férfi hallotta az elmúlt évek során a párjától, mégis tanácstalanul állt egy-egy ajándékozás előtt. Víg Anikó stylist segít, hogy minek örülnének a nők!

“Mi nők, ha rajtunk múlna, rekord idő alatt fel tudnánk  sorolni  ezernyi számunkra nélkülözhetetlen  dolgot, amivel meglephetnének a férfiak karácsonyra. Nem értjük, hogy a pasik miért nem gondolatolvasók és miért nem élvezik a karácsonyi shoppingolást  üzletről-üzletre úgy, mint mi. Miért nem ismerik az ízlésünket, a stílusunkat, a vágyainkat, az aktuális trendet, a színkarakterünket, a hangulati ingadozásainkat, ami erősen befolyásolja azt, hogy épp mit szeretnénk  és miért nincsenek a jegyzeteik legeslegelején a fontosabb anatómiai méreteink, hogyha megpillantanak valami cukit nekünk, akkor azonnal levadászhassátok. Egyszerűen érthetetlen. Hmmm. Lehet, hogy mégsem teljesen az ő hibájuk az a sok mellélőtt ajándék?” – írta Víg Anikó a Postnak.

Anikó most súg egy picit a férfiaknak

1.       Próbálja meg eldönteni, hogy a nő, sportos-e , elegáns, vagy nőcis!
2.       Ne újítson be színnel, ez nagyon rizikós, próbálja megfigyelni, hogy a nő miket hord és hasonulj a választott ajándékkal!
3.       A méreteit illetően puskázzon, minden ruhája oldalában, hátoldalán talál mankót arra, hogy milyen konfekció méretet hord (figyelem a kínai méretezés nem mérvadó!), ne próbálja a tenyérméretedet használni a számára ideális kosárméret eldöntéséhez és úgy egyáltalán semmihez!
4.       Ha online szeretne ajándékot rendelni, nos azzal már elkésett, arra legalább 3 hét kellett volna!
5.       A nők imádják a szetteket, valami cuki, ami illik valami másik cukihoz, mindig jobban felvillanyoz, mint egy cuki valami!