Elfogtak és őrizetbe vettek egy 36 éves román nőt, aki gépkocsijával forgalommal szemben haladt kedd hajnalban az M0-s autóúton – közölte a rendőrség. A közleményben azt írták, hajnali két óra körül érkezett több bejelentés, hogy az M0-s autóúton, a Megyeri-híd irányába egy jármű a forgalommal szemben halad.

Rendőrség felvétele

Arról nem írtak, hogy pontosan hol hajthatott fel a romániai autós az M0-ra. Az azonban árulkodó lehet, hogy a szentendrei rendőrök üldözték. A rendőrségi közlemény szerint több rendőri egység azonnal a helyszínre ment, valamint a környező kihajtókhoz indult. Közben újabb bejelentés érkezett arról, hogy Üllő térségében a forgalommal szemben haladó jármű kamionnak ütközött, de továbbhajtott a helyszínről.

A nőt több rendőr próbálta megállítani, végül összeütközött egy megkülönböztető jelzését használó szolgálati autóval. Sérülés nem történt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 36 éves román nővel szemben közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nőt őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

 

Előző cikkFontos közlekedési tudnivalók mára, holnapra
Következő cikkÚjévi gyorsmérleg a mentősöknél