Régi munkatársait és hagyományait megtartva, teljesen megújulva nyitott újra május végén a BENU Gyógyszertár Dunakeszi Rézkígyó.

E közkedvelt, nagy múltú gyógyszertár évtizedek óta szolgálja ki a város lakosait a Barátság utca 29. szám alatt a Casalgrande tér sarkán található gyógyszertárban, idén májustól viszont egy modernebb, kívül-belül teljesen megújult, választékában még szélesebb patika várja régi és új vásárlóit.

A gyógyszertárak ma már nem csupán a betegségek kezelése, hanem az egészség megőrzése és a prevenció terén is kulcsszereplővé váltak.

Ebben a szellemiségben és a BENU legújabb koncepciójának jegyében nyitott újra a Rézkígyó Gyógyszertár, ahol vitaminok, egészségmegőrző és betegségmegelőzést elősegítő termékek, gyógyszerek, illetve dermokozmetikai termékek még szélesebb választéka érhető el.

A 2024. június 4-én megrendezésre kerülő ünnepélyes átadó eseményen a BENU Magyarország Zrt. igazgatósága mellett a körzet képviselője Seltenreich József, illetve dr. El Koulali Zakariás országos tisztifőgyógyszerész úr is részt vett.

Előző cikkDunakeszis diákok hatalmas sikere a Határtalanul vetélkedőn
Következő cikkMeddig kell még nézni a választási plakátokat?