A Nyugati pályaudvarról Szobra 6:08-kor elindult Z70-es vonat (2312) elgázolt egy embert Dunakeszi és Dunakeszi-Gyártelep között. A helyszínelés végéig – várhatóan késő délelőttig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Dunakeszi és Göd állomások között. A baleset miatt a Budapest-Vác-Szob vonalon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőkre, kimaradó vagy rövidebb szakaszon közlekedő járatokra is számítani lehet.

A torlódások és késések csökkentése érdekében:
A Nyugati pályaudvarról óra 15 perckor induló S70-es vonatok nem közlekednek. A Nyugati pályaudvarról óra 8 perckor induló Z70-es vonatok Vácig S70-es vonatként közlekednek, azok állomásain és megállóhelyein is megállnak.
A Szobról induló Z70-es, G70-es vonatok Váctól S70-es vonatként közlekednek. A Vácról a Nyugati pályaudvarra 7:16-kor induló S70-es vonat (2437) nem közlekedik.

A balesetben érintett Z70-es járat utasait átszállítják egy másik vonatra a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével.

(A Budapest-Vác-Szob vonalon pályakarbantartás miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok péntek éjszakáig.)

Előző cikk​Budapesti randevúra várják a cigányzene szerelmeseit június 15-én
Következő cikkLucz Anna újabb két Európa-bajnoki címet gyűjtött be