Cifra Máté után Frech Attila is Dunakeszire igazol – számolt be a VSD Facebook-oldala. Mindkét focista játszott már Dunakeszin. Közben hétvégén a csapat egy megye III-as gárda ellen búcsúzott a magyar kupától.

Kiesett a magyar kupából a VS Dunakeszi. A labdarúgók idegenben nem bírtak a megye III-ban szereplő Visegráddal és a 11-eseknél alul maradtak. Kárpáti Zoltán edző így értékelt: Fájó a kiesés de az az igazság, hogy a mai napon semmi sem jött össze, pedig mindent megpróbáltunk. Az egész meccsen felborult a pálya. Vagy a kapufa, vagy az ellenfél kapusa vagy a játékvezető fosztott meg minket a góltól.

Az elmúlt napok történése, hogy a VSD-hez igazolt Frech Attila, aki a klubvezetés szerint nagy pályán és futsalban is erősítést jelent. A 23 éves játékos a Pest megyei I. osztályban szereplő Veresegyház VSK csapatából érkezik. Korábban azonban játszott már a Dunakeszi Kinizsi futsal csapatában is.

A klub még júliusban jelentette be azt is, hogy újra Dunakeszin focizik Cifra Máté. A 28 éves régi-új középpályás a BLSZ I. osztályában szereplő 43. sz. Építők SK-ában játszott egy fél szezont. A klub azt írja róla, hogy Máté személyében egy saját nevelésű, rutinos játékos tér vissza hozzánk, aki eddig 264 bajnoki- vagy kupatalálkozón viselte egyesületünk színeit, ezeken a találkozókon 54 alkalommal bizonyult eredményesnek.