Félreértés ne essék, a cím nem arra utal, hogy a december 31. összejövetel olyan rossz volt Dunakeszi főterén. Ellenkezőleg, annyira nagyon jól érezték magukat a helyiek, hogy már alig várják a következő szilvesztert.

d1

„Dunakeszi “beindult”! Fergeteges óévbúcsúztató! Vigyázat, ha így haladunk, kinőjük a FŐTERÜNKET!” – írta Dióssi Csaba polgármester Facebook adatlapjára valaki január 1-én. Végigolvasva a szilveszteri bulival kapcsolatos visszajelzéseket a közösségi oldalakon fergeteges lehetett a főtéri program.

A hideg ellenére is megérte kimozdulni, hiszen olyan előadók fűtötték fel a hangulatot, mint a ByTheWay, Baby Gabi, vagy a V-Tech. A koncertek után pedig DJ Dominique adta a talpalávalót és persze csodás tűzijátékról is gondoskodtak a szervezők.

Az estét nem más jegyezte, mint a Dunakeszi programiroda. Tavalyi utolsó munkájukhoz lelkesen gratuláltak a Facebookon. A Dunakeszi, a mi városunk egyik követője például azt írta: „A Programirodánk nem lazsált az idei évben, az utolsó estén, ha lehet, még rá tesz egy “lapáttal”! Élvezzük a szeretetteljes fogadtatást! B.U.É.K. Dunakeszi Programiroda.”

A meglepően sok résztvevő és a sok-sok pozitív visszajelzés után már csak egy kérdés marad: Lesz-e szilveszteri buli Dunakeszi főterén 2016. december 31-én?

 

Elkészült a szilveszteri összefoglaló! Ti, hogy éreztétek magatokat? 🙂

Közzétette: Dióssi Csaba – 2016. január 7.

Előző cikk5 érdekesség, amit eddig nem tudott a mézről
Következő cikkAz orvosi ügyelet januári beosztása