Többen aggódnak és arról írnak a Facebookon, hogy költöztetik a családjukat, mert nem érzik magukat biztonságban, ugyanis tűz volt éjszaka a Samsungban!

Balogh Csaba, Göd polgármestere megosztotta a legfrissebb információkat a Facebookon:

Tegnap este 11 óra körül füstöt észleltek az egyik melléképületben a Samsung munkatársai. Az oltást el is végezték, mire a katasztrófavédelem megérkezett, de mivel kiemelt kockázatú gyárról van szó, a tűzoltók is megjelentek. A katasztrófavédelem tűzvizsgálatot rendelt el, aminek eredményeképp megállapították, hogy környezetszennyezés nem történt. Ez egy jó példája annak, hogy miért lenne szükséges egy helyi tűzoltó csarnok a bátor önkéntes tűzoltó egyesületünknek, akik mindig lelkesen segítenek, ahol csak tudnak, és tegnap este is kint voltak a Samsungnál. A gyár vezetését kértem már, hogy segítsék ezt az ügyet, és bízom benne, hogy ezután még nagyobb erővel fogják támogatni ezt a kezdeményezésem.

A gödihírnök.hu oldalon megtudtuk, Bagoly Katinka, a Samsung egyik munkatársa tájékoztatást adott a jelenlegi helyzetről:

„Ezúton tájékoztatjuk a gödi lakosságot, hogy 2021. május 8-án, este 23:00-kor gyárunk egyik épületében tűzeset történt. A tűzoltóságot kollégáink értesítették, de a tüzet a telephelyünkön szolgáló tűzoltó kollégáknak még a hivatásos erők érkezéséig sikerült megfékeznie. Személyi sérülés nem történt. Katasztrófavédelmi engedélyhez kötött veszélyes anyag nem volt érintett a tűzben, környezetszennyezés nem történt.

Szerencsére még időben sikerült megfékezni a tűzet, személyi sérülés nem történt, és a környezetszennyezést is megakadályozták!

Előző cikkVárosunkban óvónő a zenei Fonogram díjas énekesnő
Következő cikkKarácsony Gergely Dunakeszin mutatta be a jelöltjüket