Oktatási díjakat adtak át azoknak a dunakeszi diákoknak és tanároknak, akik kiemelkedően teljesítettek az elmúlt tanév során. Nem csupán tanulmányi eredményeket ismertek el.

A díjazottak névsora és elismerésük:

Pócsi Bianka, a Radnóti Miklós Gimnázium volt diákja, aki Anyák napi díjat vehetett át. Ezt az elismerést olyan, középiskolai tanulmányait befejező diák kapja, aki az egészségügyi pályát választja.

Rotary-díjban részesült Pőcze Kinga, a Radnóti Miklós Gimnázium 12.A osztályos tanulója és Tóth Máté 12.D osztályos tanuló tanulmányi eredményükért és egyben kimagasló közösségi tevékenységükért.

A Radnóti Miklós Gimnázium matematika munkaközösségének tagjai szakmai elismerő oklevélben részesültek, mint az iskola legeredményesebb munkaközössége. Tagjai az elmúlt évtizedekben számos országos szintű versenyeredményt értek el. Így többek között matematika OKTV-n, a Varga Tamás Matematikaversenyen, a Bólyai Matematika Csapatversenyen vagy az Arany Dániel Matematikaversenyen.

Radnóti-díjban részesült Láda Ottilia, aki kimagasló eredményeket ért el az angol nyelv oktatása területén a gimnáziumban. Diákjai a közép- és emeltszintű érettségi vizsgákon kiválóan teljesítenek.

Radnóti-díjat kapott még dr. Vecserkáné Józsa Zita, biológia-angol szakos tanár. Személyében az iskola közép generációjának egyik tehetséges, kiváló szakmai munkát végző, példamutató pedagógus egyénisége kapott díjat.

Idén 6 érettségiző diák részesülhetett polgármesteri elismerő oklevél és emlékplakett díjazásban a négy éves kimagasló tanulmányi eredményükért. Szmolár Attila Botond 12.B osztályos tanuló, Badruddin Dániel Kiron és Budavári Júlia 12. C osztályos tanulók, valamint Lázár Kitti, Lendvai Noémi és Tóth Barbara 12.D osztályos tanulók.

Miniszteri elismerő oklevelet kapott Láda Ottilia, a tanév végén nyugállományba vonuló angol tanárnő, aki 1980-óta szünet nélkül a magyar közoktatásban dolgozik. 1987-ben került a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumba, ahol kimagasló eredményeket ért el az angol nyelv oktatása területén. Szakmai felkészültségének elismeréseként minden évben ő vitte a nyelvi előkészítő évfolyam haladó angol csoportjait.

Előző cikkMegvan, ki miatt állt a vasúti közlekedés pár nappal ezelőtt
Következő cikkFélelmetes vihar közelít Magyarország felé