A dunakeszi rendőrök befejezték annak a 36 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint évek óta lelki és fizikai terrorban tartotta 35 éves élettársát. Trágár, megalázó, fenyegető kijelentésein túl volt, hogy megpofozta, vagy kirángatta az ágyból.

Egy 35 éves nő 2020. január 24-én tett először bejelentést, mert 36 éves élettársa közös éveik alatt, eldurvult vitáik hevében többször becsmérelte, megalázó illetve fenyegető kijelentésekkel illette, egyszer megpofozta, de gyakran az ágyból rángatta ki, vagy szöveges üzenetekben fenyegette megöléssel.

Veszekedéseiknek többször közös gyermekük is fültanúja volt. Az eljárás során őt pszichológus is megvizsgálta, és megállapította, hogy ezek a helyzetek súlyosan veszélyeztették az érzelmi fejlődését.

A dunakeszi nyomozóknak a férfi részben elismerte a dolgokat, de szerinte tetteit nem úgy követte el, ahogy a nő elmondta. Később úgy fogalmazott: “a konfliktusokat így kezeltem, kezeltük, de tanultam belőle”.

A 36 éves férfival szemben zaklatás, kiskorú veszélyeztetése bűntettének, valamint kapcsolati erőszak vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a dunakeszi rendőrség, és az akták már az ügyészségen vannak.

Fotónk illusztráció.

Előző cikkVan hová vinni ezentúl a veszélyes hulladékot Dunakeszin
Következő cikkAdótartozása van? Jön a levél az önkormányzattól!