A Dunakeszi Tenisz Klubot Bogyó László és felesége alapították 1992-ben. A klub az elmúlt több, mint 20 évben Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb utánpótlás tenisz klubjává vált: itt edzett az élsport több eredményes játékosa, többek között Sávolt Attila, Gubacsi Zsófia és Kuti Kis Rita.

Teniszklub

A klub edzői az ITF hivatalos gyermek tenisz programjának, a PlayandStay amerikai módszerének segítségével oktatják a jövő bajnokait már óvodás kortól.

A klub jelmondata: “Kis játékból nagy játszmák”
A tenisz amatőr szerelmeseit nyáron 8 teniszpálya, valamint a klubélethez kapcsolódó legmagasabb színvonalú szolgáltatások várják.

Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb utánpótlás tenisz klubjaként sok, az élsportban is eredményes játékost nevelünk. Szervezett, akkreditált programjaink keretében – a legkisebbektől a legnagyobbakig – profi oktatást, környezetet és támogatást biztosítunk a jövő bajnokainak. Az amatőr tenisz szerelmesei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk, miközben tenisz közösségünk részesei lehetnek.

Előző cikkTermálfürdő a szomszédban
Következő cikkTarlós István irányítja majd a 3-as metró felújítását