Meghökkentő interjúk jelentek meg a téli szünetben a labdarúgókról. Mindegyikből az olvasható ki, hogy többen távoztak a csapattól. Anyagi okok lehetnek a háttérben.

Nem minden a legoptimálisabb, de folytatjuk a munkát. Sajnos több kulcsjátékos is elhagyja az egyesületet, de kialakult egy erős mag és így a fiatalabbak is lehetőséghez juthatnak – ezt nyilatkozta a VSD honlapjának Vágner Attila, aki maradt a csapatnál és egyben az U8-asok edzője is.  Az interjúban arról beszélt még, hogy a keret szűkülése miatt, mindenkinek 110%-ot kell hoznia és még nagyobb koncentrációra lesz szükségük. A játékos azt reméli, hogy bent lesznek a megye I-ben a top 5-ben.

Mindez azért érdekes, mert a szezon előtt a feljutásról beszéltek a játékosok és Kecskés Zoltán vezetőedző is. Dunakeszi megérdemelne egy NB III-as csapatot – hangzott el még ősszel.

Bata Csongor labdarúgó

Ehhez képest két hete Bata Csongor a Nemzeti Sportban úgy fogalmazott: nem tudja, hogy marad-e, mert nem minden úgy van, ahogy azt a nyári felkészüléskor ígérték. Itt egyértelműen az anyagiakra utalt. Távozása azért is volna kellemetlen, mert ő vezeti a bajnoki góllövőlistát. 12 találatot tudhat magáénak.

Úgy hallottuk, hogy a pénz fogyott el, magyarán a tervezett szponzori bevételek nem jöttek be. Ezzel kapcsolatban kerestük Temesvári István klubelnököt, még várjuk a válaszát. Azt is hallani, hogy a város a “profi” focira nem akar költeni, kizárólag az utánpótlás sportot hajlandó támogatni. Ennek keretén belül az elmúlt 5 évben megújult a Magyarság pálya és a Fóti úti sporttelep is.

Előző cikkKészüljön, át kell majd szálljon, ha éjjel vonatozik
Következő cikkVereség az idei első meccsen