Dunakeszi Város Önkormányzata rendkívüli támogatásban részesíti a városi intézmények takarító személyzetét az őket eddig foglalkoztató alvállalkozó felszámolása miatt- írja a Dunakeszi.hu.

takaritas

Dunakeszi intézményeinek takarítását a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. –vel kötött vállalkozói szerződés alapján az Etoile Első Német-Magyar Kft. végezte. Az említett cég ellen indított felszámolási eljárás miatt Dunakeszi Város Önkormányzatának utasítására a szerződést azonnali hatállyal bontották a helyi megbízók, s ezzel egy időben közzétették az új pályázati felhívást. A pályázat eredményhirdetésére a jövő héten, azaz még az ünnepek előtt számítani lehet, valamint az új szerződés megkötése is akkorra várható.

Az új vállalkozói szerződés megkötéséig, az eddig takarítást végző Etoile Első Német-Magyar Kft alkalmazottaival átmeneti, határozatlan időre a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. köt megbízási szerződést.

Ezzel párhuzamosan Dunakeszi Város Önkormányzata rendkívüli anyagi támogatásban részesíti azon érintett intézményi takarítókat, akik fizetésüket nem vehették át az őket eddig foglalkoztató cégtől.

Előző cikkIlyen lesz a szilveszter Dunakeszin
Következő cikkÚj buszmenetrend januártól