A Fradi BL-szerepléséről, az Újpest elleni derbiről és a dunakeszi fociban vállalt szerepéről beszélt Kecskés Zoltán a DIGI Sport reggeli adásában. A VSD labdarúgóinak edzője megindokolta, hogy miért tért vissza a dunakeszi klubhoz.

Az Újpest ellen a Fradi nyerni fog, a Bajnokok Ligájában pedig 5 pontot szerezhet – elemezte Kecskés Zoltán az FTC Barcelona elleni BL-meccsét. A VSD vezetőedzőjét azért hívták meg a Reggeli Startba, mert tagja volt az 1995-ben BL-ben szereplő Fradinak. Az interjú végén kérdezték Dunakesziről is a mestert.

Mint ismert, Kecskés Zoltán februárig volt a VSD labdarúgóinak vezetőedzője, akkor még a feljutás volt a célkitűzés, de akkoriban kiderült, hogy ez, főleg az anyagiak miatt, tarthatatlan. Ekkor közös megegyezéssel távozott a klubtól. A műsorban arról beszélt, hogy főállásban az MTK-nál a labdarúgók egyéni edzője, és ezért van lehetősége visszatérni. Egyértelműsítette, hogy a “fiatalokkal megerősödve” most a bentmaradás, pontosabban a középmezőnyben való megragadás a VSD célja.