A DunakesziEye is része lesz a május 1-jei attrakcióknak Dunakeszin, a Katonadombon. Kicsiknek és nagyoknak is zenélnek majd a különböző együttesek, de gasztroudvar, kézműves vásár és sok-sok játék is várja a látogatókat.

Május 1-jén, reggel 7 órakor a szokásos módon, a Koncertfúvósok mozgókoncertjére ébredhet a város. Utána irány a Katonadomb, ahol egész napos mulatság várja az embereket 9 órától.

Lufiosztás is lesz délelőtt.

Népi játékok, állatsimogató, vidámpark, ugrálóvár és kézművesek várják a nagyérdeműt.

A színpadon délelőtt a Napvirág együttes és Görömbő Kompánia főleg a gyerekeknek zenél majd, délután 15 órától a Triász veszi át a színpadot, majd 17.30-tól az  Érzés zenekar érkezik a bakancsos Edda számokkal.

A délutáni programsort egyébként a cheerleaderek nyitják, majd a Fazekas iskola növendékei tartanak német nemzetiségi néptáncbemutatót, őket a Kőrösi Táncegyüttes csoportja követi.

A nap folyamán a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési programokkal, fegyverbemutatóval, rendőrautóval és interaktív foglalkozásokkal készülnek. Dunakeszin elsőként a majálison szerepel az óriáskerék, amelyen madártávlatból csodálhatjuk meg a Dunát és két partját, valamint az alattunk elterülő várost. A gasztroudvar is tartogat majd újdonságokat, a streetfood szerelmesei is válogathatnak a finomságokból. A belépés mindenki számára ingyenes.

Előző cikkKülönleges, sárga mellényes strandolást ajánlanak
Következő cikkHalálos baleset történt Dunakeszin az este