Ünnepélyes keretek között, de a járványszabályokat betartva köszönték Dunakeszi második mesekönyvének készítőinek a munkáját. A jellemzően pedagógus meseírók ajándékcsomagot vehettek át a polgármestertől.

Mesekönyv

“Az a küldetéstudatunk itt a városházán, hogy egy működő és jó közösség jöjjön létre Dunakeszin” – mondta Dióssi Csaba azon a rövid ünnepségen, amelyet a Dédi, mesélj még című városi mesekönyv készítőinek tiszteletére rendeztek. A polgármester megköszönte a szerzők munkáját és ajándékcsomagot adott át nekik.

Dióssi Csaba és a mesekönyv szerzői

A polgármester arról is beszélt, hogy Dunakeszi nem hagyományos település, kisebbségben élnek benne azok, akik generációk óta dunakeszinek mondhatják magukat. Ezért az ilyen népszerű, olvasmányos könyv segít a gyerekeknek és a szülőknek is dunakeszivé válni. “Tudják, hogy hol élnek és hol vannak ennek a városnak a gyökerei” – fogalmazott a polgármester. “Ez a mesekönyv ugyanis a régi mindennapokba vezeti el az olvasóit. Önök a munkájukkal Dunakeszi részéve váltak” – zárta gondolatait Dióssi Csaba.

Előző cikkVisszamondják a radnótis diákok étkezési megrendelését
Következő cikkMától életbe lépett a kijárási tilalom – itt vannak a részletek