Hagyományteremtő önkormányzati tenisztorna kezdődött Dunakeszin. 16 olyan pár csap össze a városunkban, amelynek egyik tagja egy adott település polgármestere vagy tisztviselője. Dióssi Csaba képviseli Dunakeszit és győzelmekre számít.

Páros társam, Bogyó Tamás versenyzői múltjára építve győzelmeket várok magunktól  – mondta Dióssi Csaba az első önkormányzati tenisztorna első meccse előtt. Dunakeszi polgármestere egyébként 10 éve teniszezik, előtte igazolt asztaliteniszező volt, tehát nem labdaügyetlen. Ezt megerősítette a Nexon Teniszklub vezetőedzője, Bogyó Tamás is, aki a politikus párja a versenyen.

A 16 pár versenye előtti megnyitón beszélt Tuzson Bence államtitkár is. Meglátása szerint a korábbi elitsport mára már igazi “népsorttá” vált. Kimondottan örül annak, hogy kb. 200-as teniszeznek Dunakeszin.

A torna fővédnöke, Sávolt Attila arra emlékezett vissza, hogy gyerekkorában sokat ütötte a labdát Dunakeszin. Gratulált a város sportfejlesztéseihez és remélte, hogy a következő tornán már ő is pályára léphet. Sokan örülhetnének ennek, különösen leendő partnere, hiszen Sávolt Attila egykor 68. volt a világranglistán.

Dióssi Csabáék végül az első meccsüket megnyerték, de a másodikban az ellenfél volt  jobb, így nem tudtak eljutni a remélt döntőig.

Dunakeszi „GriffSoft” páros tenisztorna végeredménye:

Döntő: GriffSoft (Ferenczy Imre, Kisantal Dominik) − Túrkeve II. (id. Czeglédi László, ifj. Czeglédi László) 4:0, 4:1; – Elődöntők: Túrkeve II. − Volvex (Takács Sándor, Takács Bercel Sándor) 4:2, 4:2; GriffSoft − Akasztó (Szentandrási Zsolt, Túri-Nagy Dominik) 4:2, 4:2. – Vigaszág döntő: Mátészalka (Szabó István, Füle Mátyás) − Visegrád II. (Szabó Zoltán, Lelkes László) 4:2, 4:0.