Tóth Csaba rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Dunakeszi Városi Rendőrkapitányság vezetője 10 év helyi szolgálat után, 2022. június 1-jével nyugdíj előtti rendelkezési állományba vonul.

Tóth Csaba rendőrkapitány 10 éve vezeti a Dunakeszi Rendőrkapitányságot, ahol mint mondta, egy jól összeszokott csapatot ad át utódjának.

Kerek és eredményes tíz évet tudhat maga mögött. 2012 óta évről évre javultak a statisztikai mutatók, a közbiztonság kiemelkedően jó Dunakeszin. Kiemelte, hogy a kapitányság eredményességét mutatja, hogy több európai uniós, országgyűlési képviselő és önkormányzati választás is volt szolgálati ideje alatt, de egyiknek sem volt témája a közbiztonság. Kiemelte, hogy ezek az eredmények a rendkívül jó csapatmunkának köszönhetőek.

Ma délután a sajtó munkatársainak mondott köszönetet az elmúlt évek sikeres együttműködéséért.

Utódja, Farkas Imre ezredes június 1-jétől kezdődően megbízott vezetőként irányítja majd a rendőrkapitányságot. Farkas Imre rövid bemutatkozásából megtudhattuk, hogy 2020-ig Gödöllőn dolgozott, rendőrségi szolgálatot pedig 1984-től végez, és bízik benne, hogy kollégáival együtt továbbra is hasonló jó eredményeket érnek majd el a városban.

Előző cikkKüzdelemben miénk a kupa – Tarolt a FanatiX
Következő cikkDunakeszi is áttér a biológiai szúnyoggyérítésre