A nyáresti mesék mellett egy másik mesés eseménnyel is találkozhatunk. A Mesék Éjszakája program alkalmából Fabók-Tóth Erika metamorphoses meseterapeuta élőszavas meséi fogják elvarázsolni a gyermekeket a Katonadombon, szombat délután fél 6-tól.

A Metamorphoses Meseterápiás Egyesület által megálmodott Mesék Éjszakája programhoz idén Dunakeszi is csatlakozik.

“Legyen egy nap a meséké, legyen egy délután, kora este, ahol sok-sok mesét lehet hallgatni, lehet elmerülni, utazni a népmesék csodálatos világában, mindezt ingyen” – írta az egyesület.

A MESETŰZ szeretettel várja a Katonadomb játszótéren június 18-án, szombat délután fél 6-tól a mesét hallgatni szerető gyerekeket, szülőket élőszavas mesemondással.

Az élőszavas mesemondás nem egyenlő a meseolvasással, itt a legkisebbeket papírszínházmese várja, míg a vállalkozó kedvűek életre kelthetik a szereplőket az interaktív mesemondás alatt, és persze a mesegombolyagról is le fognak tekeredni az óvodások és iskolások számára is ismert népmesék.

A szervező azt ajánlja a családoknak, hozzanak magukkal plédet, hogy a szabadban is kényelmesen tudják hallgatni a mesét.

Előző cikkKényelmes, alacsony padlós busz fog járni a 14-es villamosig.
Következő cikkMár kapható a Farkas Ferenc zenei bérlet a következő évadra