Tehát akkor még egyszer, de nem utoljára. Szeptember 9-11. között lesz a Dunakeszi Feszt. Figyelem! Nem a megszokott helyszínen (Katonadomb), hanem a Dunakeszi Repülőtéren. Sorra vesszük, milyen lehetőségekkel érkezhet a helyszínre.

Autóval:

Bármit javasolunk, legtöbben autóval érkeznek majd a helyszínre, így kezdjük ezzel. A Repülőtéri útról érkezve elég méretes parkolót jelöltek ki a szervezők. A szokott módon irányítani fogják a parkolást, hogy ne alakuljon ki káosz, erre érdemes odafigyelni. A parkolás ingyenes.

Kerékpárral:

Nagyon jól megközelíthető a helyszín kerékpárral, hiszen a Fóti úton és a Repülőtéri úton is kerékpárút vezet végig. Kerékpártároló a bejáratnál lesz.

Lime roller:

A Lime rollerek új szabályozásáról ITT írtunk, miszerint csak a kijelölt, felfestett négyzetekben parkolható le a jármű. Ettől most hétvégén eltekint a szolgáltató, felfüggeszti erre a 3 napra Dunakeszi területén a korlátozást. Tehát nyugodtan lehet jönni a Dunakeszi Fesztre Lime rollerrel (meg persze sajáttal is).

Busszal:

A Dunakeszi Feszt ideje alatt péntek este 7 órától a szombati helyi buszkörjárat lesz érvényben sűrített menetidővel. A fesztiválmenetrend a csatolt mellékletből elérhető.

Gyalog:

A Kápolna utcán keresztül gyalog is elérhető a helyszín.

Fontos megjegyzés, hogy a területen belül sem kerékpárral, sem elektromos rollerrel nem lehet közlekedni.

Előző cikkGépjárműadó egyszerűen, mobilappon
Következő cikkIzgalmas 7Próbán mérik össze magukat a cégek, szervezetek a Feszten