A szezon első és utolsó harmada kicsit nyögvenyelős volt, valahogy nehezen pörögtünk fel. A bajnokság közepén, viszont elég jó teljesítményt nyújtottunk, ahol 8 meccsből hétszer győztesen hagytuk el a pályát – értékelte a sportegyesület honlapjának a labdarúgók őszi szezonját vezetőedzőjük, Kecskés Zoltán.

A bajnokság közepe felé alakult ki a csapat, hiszen sok új játékos érkezett nyáron. Az előzetes várakozásnak megfelelően sikeres félszezont zártunk – fogalmazott a VSD honlapjának Kecskés Zoltán. A labdarúgók másodikok a Pest megyei labdarúgó-bajnokságban és bíznak a sikeres folytatásban. Az már másutt is elhangzott, hogy Dunakeszi megérdemelne az NB III-as csapatot.

A legtöbb gólt mi lőttük és a legkevesebbet is mi kaptuk, úgy gondolom, hogy ez igen biztató – vélte az egykori Fradi és Újpest játékos, aki szólt arról is, hogy tavaszra erősíteni szeretnének “akikkel sikeresen kivívhatjuk a hőn áhított első helyet”.

A sorsolást is kedvezőnek tartja, hiszen “a vetélytársak Dunakeszire jönnek, ami ugyancsak reményt ad, hiszen a legtöbb hazai győzelmet a mezőnyben mi arattuk”. A focisták január elején kezdik el az edzéseket és 5, magasabb osztályú edzőmérkőzéssel készülnek a tavaszi szezonra.”