Miközben sok százan kilátogattak a hétvégi kétnapos légi és retró fesztiválra a dunakeszi repülőtérre, rengetegen ezt Dunakeszi Kártya nélkül tették. A szervezők engedményt tettek, de azt ígérik, hogy utoljára voltak jó fejek. Legközelebb belépőt kell majd fizetni.

Kalandokban, színes programkínálatban és retró hangulatban volt része annak, aki július 24-25 között kilátogatott a Dunakeszi Sportrepülőtérre. A kétnapos légi-, hadi- és autós fesztiválon különleges járműcsodákat láthattak az emberek. Volt sétarepülés, zene, étel és ital.

Az esemény díszvendége a Magyar Honvédség volt és elhoztak egy Airbus H-145 helikoptert is. A látványos légi parádét Besenyei Péter, hazánk legismertebb és egyben legeredményesebb műrepülő pilótája, Veres Zoltán magyar műrepülő Európa-bajnok, többszörös Guinness-rekorder, Imreh Lajos és Vári Gyula motoros-repülőgép pilóták, valamint a Gold Timer Alapítvány old timer repülői mutatták be.

Közönségvonzó volt, mondjuk nem olcsón, a GOLDTIMER Alapítvány Li-2 repülője amellyel levegőbe lehetett emelkeni.

A színpadon az Audishake, a Mystery Gang és a The Blue Point zenekar lépett fel.

A rendezvényre Dunakeszi Kártyával ingyenes volt a belépés, amelyet minden dunakeszi állandó lakcímmel rendelkező személy kiválthat a Dunakeszi App mobilalkalmazáson keresztül díjmentesen, vagy személyesen a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán. Letöltés esetén ingyenes.

Előző cikkModern technikával támadták meg a városházát
Következő cikkEstére ígérik a Fóti út újraaszfaltozását. Frissítve! Elkészült!