November 19-én átadták a Dunakeszi fogorvosi körzetei számára vásárolt korszerű fogorvosi székeket.

fog

Dunakeszi Város Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az egészségügyi ellátás korszerűsítésére, ezért a ciklus egyik projektjeként az új fogorvosi székek beszerzését tartották számon, melyet három év alatt szerettek volna megvalósítani.

Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere elmondta, hogy törekedve az átlagon felüli fogászati ellátásra, Dunakeszi Város Önkormányzata öt széket vásárolt a helyi fogászati körzetek számára, összesen 25 millió forintból. A régióban egyébként nem találni példát hasonló támogatásra, ezért is rendkívüli az önkormányzat adománya.

Mint azt Dr. Terjék Rajmund a Szakorvosi Rendelőintézet fogásza elmondta, a kapott székek minősége és felszereltsége átlagon felüli a magyarországi ellátáshoz képest. A rendelőben alap- és szakellátás is folyik, ezért is kiemelten fontos az elvégzett munka minősége. A korszerű és egyben látványos fogorvosi székek és eszközök a betegekre is pozitívan hatnak, hiszen sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat a felújított rendelőben. Ráadásul nem elhanyagolandó tényező, hogy az új eszközökkel sokkal gyorsabban működik majd a rendelés, így rövidítve a várólistákat.

Előző cikkSétálunk, sétálunk! – Közösségi kezdeményezés Dunakeszin
Következő cikkErőszakkal akarta elvenni egy idős nő táskáját!