Kihallgatásain rendre megígérte, többé soha nem fog lopni, ám újra és újra elfogták azt a 33 éves nőt, aki ellen most fejezték be a nyomozást a dunakeszi rendőrök. Húsz bűncselekménnyel gyanúsítják.

A munkanélküli asszonyt tavaly októberben kapták rajta először egy fóti üzletben, hogy megpakolt kosarával fizetés nélkül akart távozni. Mint kiderült, korábban Budapesten is hasonlóan cselekedett. Sportbolt, hipermarket, kisebb ABC – mindegy volt neki, ahogy az is, mit visz el. Öblítő, férfi dezodor, csokoládé, sonka, bakancs, energiaital, szempillaspirál, alapozó, nadrág, borotva, SD-kártya, arcszőr igazító, mobiltelefon, fánk – bármit elvitt, ami a keze ügyébe került.

A legtöbb helyen elkapták, előállították, kihallgatásain mindent beismert, pénztelenségére és munkanélküliségére hivatkozott. Majd fogadkozott, hogy soha többé nem tesz olyat, ám néhány nappal később újra tetten érték. A dunakeszi rendőrök 2021 szeptemberében kezdeményezték letartóztatását, a bíróság elrendelte bűnismétlés veszélye miatt.

A rendőrök számítása szerint több, mint 2 millió forint kárt okozott volna, ha nem tartóztatják fel.

Előző cikkBaleset az M2-esen a Samsung-gyár közelében
Következő cikkA lányok után a fiúk is legyőzték a Leányfalut