Ellátogattunk a Dunakeszi Post kisállatversenyének győzteséhez. A kapuban természetesen Mázli fogad. Mintha nem akarna beengedni, de inkább csak játszani szeretne. Vagy titkon valami kaját remélt? Ki tudja. A lényeg, hogy gazdáinak wellness-hétvégét nyert.

IMG_0245

Na mi van, győztes? Az Ibrányi-családot meglátogató rokonok így köszöntik a kapuban ágaskodó kutyust. Mázli nemrég első lett a Dunakeszi Post kisállat-fotópályázatán.

IMG_0252
Olivér (Középsuli) adta át a díjat

A gazdi, Márta, tavaly ment nyugdíjba a Széchényi Általános Iskola tanári karából, mint mondja, ez egy életre szóló tapasztalás volt és érdekes volt megfigyelni, hogy az ott töltött 40 év alatt mennyit változtak az oktatási módszerek. Márta szerint nehezebb most tanítani, mint régen volt és nehéz összeegyeztetni a felülről jövő kéréseket a gyerekek valós igényeivel.

IMG_0254

A tanár, akit tegezhetnek a gyerekek

Márta testneveléstanár volt így nem tervezi otthagyni teljesen a munkahelyét: az iskolai edzések mennek tovább, annyi változik, hogy még kevesebbet fog találkozni a férjével, így jól is jön, hogy a nyár végén még van lehetőségük egyet közösen kikapcsolódni a nyereményből a ráckevei Duna Relax Hotelben.

 

 

Előző cikkVillámgyorsan elkapták a piti bűnözőket
Következő cikkLángolt egy autó az M2-en Dunakeszinél