Lovas Csongor, a VSD ifjú reménysége nyerte az asztalitenisz U12-es országos magyar bajnokságot. A dunakeszi sportoló a döntőben 4 ellenfelét győzte el az aranyéremért folytatott küzdelemben. Volentics Anna bronzéremmel térhetett haza.

forrás: VSD Asztalitenisz Szakosztály

Remek dunakeszi sikerek az asztalitenisz magyar bajnokságon. Lovas Csongor az U12-esek mezőnyében győzött, Volentics Anna U21-es leány párosban szerezett bronzérmet. Czeglédi Dorkával (Statisztika PSC) párosban lettek harmadikok. Anna egyéni számban miután feljutott a főtáblára vállsérülés miatt nem tudta folytatni a játékot.

A dunakeszi asztaliteniszezők további eredményei: U11-ben Lindner Zétény 5.helyen végzett. Kishegyi Ákos U21-ben egyéniben, párosban és vegyes párosban is a legjobb nyolc közé jutott és a negyeddöntőben szenvedett vereséget. Ákos nagy meglepetést okozott a felnőtt mezőnyben, mivel ott is a negyeddöntőig vitte, csupán a felnőtt válogatott alapemberétől, Ecseki Nándortól kapott ki. U21-ben még Vándor András és Oroszki Péter indultak és ifjúsági és serdülő koruk ellenére mind a ketten csoportgyőztesként feljutottak a főtáblára, ami nagyon szép teljesítmény tőlük.

Előző cikkMindennek a kommunikáció az alapja – első nap a diákakadémián
Következő cikkZaklatta és fenyegette volt párját egy dunakeszi nő