A sződligeti vasútállomáson mutogatta magát a gyanú szerint az a 47 éves férfi, akit rendőrök és polgárőrök fogtak el. Előtte volt egy kis kergetőzés is, mert a férfi az M2-es felé menekült.

Egy 23 éves helyi nő – barátjára várva – kutyájával várakozott a sződligeti vasútállomás egyik peronján január 2-án délután. A másik peronon egy férfi elkezdte bámulni, majd az ágyékánál matatott, félreérthetetlen mozdulatokat tett. Ekkor a hölgy segítséget hívott.

A segítségül érkezők elkezdték kergetni a magamutogatót, aki átszaladt az aluljárón, keresztül a parkolón, be az erdőbe. Elérte ugyan az M2-es autóút kerítését, de az akkor már rendőrökkel kiegészült üldözőtábor utolérte és elfogta.

Az élettársával őrbottyáni albérletében élő 47 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondása szerint bánja, hogy „ilyen pofátlanságokat csinál a nőkkel szemben”.

A rendőrök szeméremsértés vétségével gyanúsítják, de minden valószínűség szerint több hasonló bűnös cselekmény is a számlájára írható – írja a police.hu.

Előző cikkBüdös volt, avagy az a fránya szivattyú Alagon
Következő cikkNem szerencsét, hanem biztonságot hoznak