Hosszú sor áll a Dunakeszi Eye előtt, ezt kivárni szinte képtelenség – jelentette a helyszínről fotós kollégánk, de amúgy is sokan látogattak ki a majálisra. Az árusok dörzsölhették a markukat, esznek, isznak a dunakesziek, és hol van még a vége, a koncertek még hátra vannak.

A lufiosztás nem maradhatott el a dunakeszi majálison, kapott kicsi, nagy és az idősebbek is. Politikusok osztogatták a kék, zöld, narancssárga lufikat.

A késő délelőtt legizgalmasabb színpadi produkciója a fiatal cheerleaderek bemutatója volt. A VSD edzők láthatóan fárasztó munkát végeznek velük, de megéri, nagyon ügyesek.

Hatalmas siker a Dunakeszi Eye, percekig kell várni arra, hogy felszállhasson rá valaki, magyarán sorállás van, az már egy másik kérdés, hogy mennyibe kerül, Dunakeszi Kártyával kedvezményt kap az ember.

Ha már árakról beszéltünk. A dobozos sör 600 Ft, tejeskávé 550 Ft, kisfröccs (Vylyan) 500 Ft, sima lángos 1000 Ft, a félliteres ásványvíz 300, az üdítő 500 Ft. Ha valaki kürtős kalácsot szeretne, az szintén egy ezres.

15 órától koncertek, a Triász és az Érzés nevű Edda emlékzenekar játszik.

Előző cikkMa van a majális a Katonadombon, de az édesanyjáról se feledkezzen meg!
Következő cikkCsokor az anyák napjára a színpadon