Négy ember vesztette életét abban a drámában, amely a Kisfaludy utcában zajlott vasárnap este. Egy férfi lelőtt 3 embert, köztük egy gyereket, majd magával is végzett.

A rendőrség 11 óra után pár perccel erősítette meg, hogy a Kisfaludy utcában szeptember 12-én este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, még a rendőrök kiérkezése előtt, magával is végzett.

MTI/Mihádák Zoltán

A közösségi oldalakon először arról írtak, hogy sok a rendőr és a mentő a Kisfaludy utcában. Pár perccel később már lövöldözésről számoltak be, sőt halottakról. Mostanra már nagy a készültség, 10 óra körül egy olvasónk arról számolt be, hogy az M2-esen 10 villogó autót látott elsuhanni.

Állítólag 7 lövés dördült, az utolsó kettő mintha lezárta volna az ügyet.

A Post beszélt egy közelben élővel Azt írta: több sorozatlövés is dördült, illetve hangosbeszélőn szólítottak fel valakit, hogy a törvény nevében hagyja el a házat. Ez árnyalhatja a rendőrség közleményét, amely szerint a gyilkos magával is végzett, hiszen a közelben lakók tűzpárbajt érzékeltek.

A Blikk is arról számolt be munkatársa alapján, hogy miközben telefonált a szerkesztőséggel, hallani lehetett a lövéseket. A Bors szerint pedig állítólag a rendőrök még keresnek valakit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást. 

Legfrissebb:

Címlapfotó: Kárpáti Zoli (köszönjük)

Előző cikkRemek idő, gyerek, kutya, politikus, mindenki szaladt a Futakeszin
Következő cikkSokkoló részletek a vasárnap esti családi drámáról