A téli szünet ideje alatt mindkét dunakeszi könyvtár zárva tart, de az online (internetes) könyvtári szolgáltatások folyamatosan működnek- olvasható a Dunakeszi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár honlapján.

books

Mindazonáltal a könyvtár szolgáltatásai nem szűnnek meg teljesen. Hogy az interneten milyen módon használhatjuk azokat, arról a könyvtár oldalán szintén bővebb tájékoztató olvasható.

„Katalógusunkat regisztráció nélkül is lehet használni, de, ha az olvasójegy számával és a születési dátum jelszavával belépnek, akkor további szolgáltatások is elérhetővé válnak.

Webes hosszabbítás
Akinek még nem járt le a kölcsönzési határideje az olvasói állapot menüpontban meghosszabbíthatja a kikölcsönzött dokumentumokat.

Webes előjegyzés
Azokra a dokumentumokra, amelyek jelenleg kölcsönzés alatt vannak előjegyzés lehet leadni. Visszaérkezésük után a rendszer automatikusan e-mail üzenetet küld az átvétel határidejéről.

Webes foglalás
Biztosíthatja az Önt érdeklő könyveket a zárvatartási idő alatt is. A könyvtárban lévő művekre foglalást lehet tenni. Nyitás után a kért dokumentumokat félretesszük és erről értesítést küldünk.”

A központi könyvtár és az 1. sz. fiókkönyvtár is 2016. január 4-én, hétfőn nyit ki.

Előző cikkA dunakeszi rendőrök elkapták a malactolvajokat
Következő cikkEgyre több a lakóingatlan Dunakeszin