Forgalmirend-változás lesz december 12-től az M3 autópálya mogyoródi szakaszán épülő felüljáró gerendabeemelési munkálatai miatt.  Az M3 autópálya 19. kilométerénél 2018. december 12-én, szerdán várhatóan 10 és 15 óra között kerül sor a gerendabeemeléshez szükséges állványzat felállítására. A munkák idejére a 18-19. kilométer közötti szakaszon az autópálya mindkét oldalán lezárják a belső sávot, a külső sávokon pedig 60-80 km/h sebességgel haladhatnak majd az autósok.

A felüljáró építésének fontos eleme lesz a gerendák beemelése. Ekkor még komolyabb terelésre kerül sor. A munkát éjszaka végzik, december 17-18-án éjszaka 22:00 és 6:00 óra között lezárják a teljes pályát Budapest irányába. A forgalmat az M3 autópályáról a 27-es kijáratnál az M31 gyorsforgalmi útra terelik, majd az M0 autóúton haladva a 69-es kijáraton kihajtva térhetnek vissza Budapest irányába a közlekedők az M3 autópályára.

Budapestről Nyíregyháza irányába a külső és a leállósáv zárása mellett a belső sávon haladhat a forgalom a 18-19. kilométer közötti szakaszon. Ezekben az órákban körülbelül 10-15 perces időszakokra állítják majd meg a forgalmat.

Az ideiglenes forgalomterelés rendőri felügyelet mellett zajlik, a közlekedést pedig ideiglenes útbaigazító és egyéb előjelző táblák segítik.

Előző cikkEl nem tudja képzelni, kiket képeznek Dunakeszin
Következő cikkÚj kézilabdapálya a Bárdosban