Szeptember 6-ig lehet nevezni arra a kispályás labdarúgó bajnokságra amelyre Dunakeszin és a város közelében lévő csapatok számára írtak ki. A versenyt az amúgy Heves megyei kötődésű Bodon Péter FC szervezi, az a a klub amely idén a strandfociban is jeleskedett.

75 ezer forint a nevezési díja annak az új kispályás bajnokságnak, amelyet első ízben írnak ki Dunakeszire fókuszálva. A versenykiírás szerint a cél: Dunakeszi város és környékén működő kispályás labdarúgócsapatok részére rendszeres szabadtéri játék-és sportolási lehetőség biztosítása.

Egy csapat maximum 30 játékost nevezhet a bajnokságra 1 játékos 1 csapatban szerepelhet. Egy játékos annak a csapatnak a játékosa lehet, amelyben először pályára lépett. A bajnokság 2020. szeptember 14-én kezdődik és 2020. október végén (legkésőbb november elején) fejeződik be. Mérkőzésnapok: Hétfő: 17-21 óra között

A bajnokság fordulókból áll majd. Az adott mérkőzés győztese 3, döntetlen eredmény esetén mindkét csapat 1-1 pontot kap. A helyezéseket a pontszámok alapján állapítják meg, magyarán az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi a fordulók során.

A szervezők azt ígérik, hogy számos különdíjat osztanak majd ki és a bevétel egy részét jótékonysági célra fogják felajánlani Dunakeszi és térségében.

A csapatok egységes mezben kötelesek a pályára lépni. Stoplis futballcipő használata TILOS, nem engedélyezett még a műfüvön sem! A mérkőzésre a pályaválasztó köteles a labdát biztosítani. A meccseket 20×40 pályán rendezik.