A Szociális Munka Napjának alkalmából a polgármester megköszönte a Dunakeszi Óvodai és Humán Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központjának munkatársainak odaadását, empátiáját és elhivatottságát. 

Dióssi Csaba értékelte az elmúlt időszakot. Kiemelte, hogy a lakosok egy nyár eleji felmérés alkalmával azt nyilatkozták 76,7%-ban, hogy Dunakeszin jól, vagy nagyon jól mennek dolgok. Ez magában foglalja a közbiztonságot, az egészségügyet, az oktatást, és a szolgáltatók munkájának értékelését is.

Megköszönte a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központ dolgozóinak eddig munkájukat és hangsúlyozta, hogy bár a szociális munka nem mindig kerül rivaldafénybe, mégis azoknak, akik ezzel kapcsolatba kerülnek bármilyen módon, nincsen ennél fontosabb.

Gondoskodó közösség javítja az itt élők életét.

Az Év Szociális Munkása Díjat idén Pusztainé Mészáros Viktória kapta, aki 2016 óta lát el esetmenedzseri feladatokat az intézménynél.

Viki kiemelt munkát végez az esetszámokat tekintve is. Mivel hatórás munkarendben dolgozó kollégaként, eseteit nem leadva, nyolcórás munkarendben dolgozó kollégának megfelelő esetszámot koordinál  – mondta róla Szabóné Ónodi Valéria, a DÓHSzK vezetője.

Hagyományos módon, ajándékokkal is készültek a Szolgáltató Központ dolgozóinak.

Előző cikkMegköszönték a mindennapi küzdelmet
Következő cikkGyásznapot rendeltek el 12 ember halála miatt