Áruló Európa – így kezdi posztját Szebeni István. A TV2 műsorvezetője szenvedélyes írásban ostorozza az UEFA döntését, amely 2+1 meccses eltiltást (zárt kapus rendezés) szabott ki a Magyar Labdarúgó Szövetségre az Eb-meccseken tanúsított szurkolói magatartás miatt.

Szebeni István azután írt, hogy az UEFA diszkriminatív szurkolói megnyilvánulások miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget. A szervezet honlapjának közlése szerint az Európa-bajnokság budapesti és müncheni találkozóin – a magyarok a portugálokkal és a franciákkal a Puskás Arénában, a németekkel az Allianz Arénában csaptak össze – diszkriminatívan viselkedtek egyes szurkolók, emiatt a válogatott soron következő két hazai, UEFA-rendezésű találkozóján nem lehetnek nézők. A harmadik mérkőzésre szóló büntetést az UEFA két évre felfüggesztette.

A TV2 műsorvezetője úgy fogalmaz: Eddig is utáltam az összes érzékenyített nyugati barmot. Lassan visszajön a rizsporos paróka meg a szépségpötty a férfiaknak. (…) Az, ami Európában folyik, egyszerűen ijesztő. Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk. Felettünk, akik 1100 éve vívjuk csatáinkat az örökös elnyomók ellen.

Szeretlek, Isten áldjon meg Magyarország! – zárja sorait a Dunakeszin élő Szebeni István.

A labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjét vasárnap este rendezik, a meccset a dunakeszi Duna-parton óriás kivetítőn is megnézheti.

Előző cikkMesszire ment a Dunakeszin élő külügyminiszter bulizni
Következő cikkBüntetőkkel dőlt el az Eb-döntő