Két kerékpáros közlekedésbiztonsági versenyt rendeztek gyerekeknek Dunakeszin. A viadal győztesei képviselik Pest megyét az országos megmérettetésen.

A szemerkélő eső ellenére szép számmal gyülekeztek a Kerékpáros Iskola Kupa Dunakeszin, valamint a Ki a mester két keréken? közlekedésbiztonsági versenyek megyei döntőjének résztvevői – számol be a rendőrség honlapja.

Mire az elméleti tudásuk felmérésével végeztek, az eső is elállt, így száraz burkolaton adhattak számot gyakorlati ismereteikről, ügyességükről. Először egy előre összeállított pályán, majd élesben, a közúti forgalomban.

Két lány és két fiú kiemelkedően teljesített, ők képviselhetik majd Pest megyét Egerben, illetve Jakabszálláson az országos döntőkön.

A Kerékpáros Iskola Kupa nyertesei Varga Dzsenifer, valamint Bakó Ádám lett, a Ki a mester két keréken? versenyben Olasz Réka, valamint Tóth Norbert bizonyult a legjobbnak.

A versenyt végig szurkolta, majd a nyerteseket díjazta dr. Pozsgai Zoltán rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője.

Előző cikkKüldik a tájékoztatót az új gimnáziumok iránt érdeklődő diákoknak és a szülőknek
Következő cikkRiasztást adtak ki Pest megyére az eső miatt, kérdés, hogy mi lesz a katonadombi rendezvénnyel